Поредно международно признание за Младежко ДПС

Илхан Кючюк: България има интерес да е част от интегриран ЕС
март 22, 2019
Илхан Кючюк: България би спечелила, ако участва в процесите, движещи Европейския съюз
март 27, 2019
Сюлейман Сюлейман бе избран за вицепрезидент на Международната федерация на либералната младеж
 
София, 24 март 2019 г. Тип Сюлейман Сюлейман, член на ръководството на Младежко ДПС, бе избран за вицепрезидент на Международната федерация на либералната младеж по време на 45-ата Генерална асамблея на организацията в София.
 
Сюлейман Сюлейман бе избран с най-висок резултат, като в надпреварата участваха още кандидати от Холандия, Турция, Швеция и Финландия.
45-ата Генерална асамблея на IFLRY се провежда в София между 22 и 24 март, като неин домакин е Младежкото Движение за права и свободи. Младите либерали имат задачата да изберат вицепрезиденти на организацията, както и да приемат нови членове и ключови резолюции по актуални теми. В събитието участват над 100 души, представители повече от 40 младежки организации от цял свят.
“Постигнатият резултат е поредното международно признание за Младежко ДПС. Вярвам в потенциала на Сюлейман и в потенциала на всеки един млад човек в нашата организация. Нашите високи постижения правят отговорността ни още по-голяма, а целите Тип още по-високи. Инвестицията в младите хора е инвестиция в бъдещето”, каза председателят на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк.
Сюлейман Сюлейман благодари на делегатите за оказаната подкрепа и доверие. От своя страна, председателят на IFLRY Ахмад Ал Рахвани коментира: “Благодарим на Младежко ДПС за чудесната организация. Обменихме множество идеи и дискутирахме различни младежки политики. Щастливи сме, че имаме избран вицепрезидент от България и се надявам да продължим ползотворното си сътрудничество.”

Тази публикация е достъпна и на следните езици: Английски

Comments are closed.