Кметове от ДПС сред финалистите за награди в Комитета на регионите

MRF Bulgaria elect new leader at 9th National Congress
април 24, 2016
Statement on the kidnapping of chair of PARNAS Youth
април 26, 2016

Градоначалниците на Белица – Радослав Ревански – и на Ардино – Ресми Мурад – се бориха за престижните награди с още 33-ма кметове от 14 държави

Брюксел, 25 април 2016 г. – Алиансът на либералите и демократите за Европа обяви най-добрите местни и регионални лидери-либералдемократи по време на официална церемония в Комитета на регионите в Брюксел днес.
Финалист в категория „Млад европеец на годината“ бе кметът на община Белица Радослав Ревански. Сред най-добрите кандидати в категория „Постижения в областта на управлението“ се нареди друг доказал се кадър на ДПС – Ресми Мурад, кмет на община Ардино.

Номинациите за местни лидери либералдемократи бяха внесени в Комитета на регионите от АЛДЕ след задълбочен и обстоен анализ на тяхната управленска дейност. Отчетени бяха успешно реализираните политики на регионално ниво, а също така бе взет под внимание фактът, че и двамата кандидати са млади, с потенциал за развитие на европейско равнище.

Достигането до финалната фаза в тази инициатива е поредното признание за двамата градоначалници и тяхната устойчивата политика, водена в диалог с гражданите и в съответствие с европейските ценности.
Кметовете присъстваха на тържественото събитие, придружени от лидера на Младежко ДПС, евродепутат и вицепрезидент на АЛДЕ Илхан Кючюк.

Comments are closed.